Book online

overvloed aan ontspanning, cultuur en sportief genieten

Hotel Adornes is de perfecte uitvalsbasis om de cultuur van Brugge op te snuiven, om te fietsen of om te genieten van een brede waaier aan activiteiten.  Hotel Adornes verwent zijn gasten graag.

Fietsen

Na een ontspannen nachtrust in hotel Adornes is het tijd om in actie te schieten. Brugge is ideaal voor wandelaars, maar ook met de fiets kan u veel ontdekken. Hotel Adornes stelt gratis fietsen ter beschikking voor de gasten.

Cultuur

Elke gast van hotel Adornes krijgt een reductiekaart voor cultuur in Brugge. Daarmee krijgt u bijvoorbeeld korting in musea of voor de boottochten.

www.discoverbruges.com

Voordeliger logeren

Omdat we onze gasten graag aangenaam verrassen, bieden we regelmatig voordelige tarieven aan. Lees meer op de online booking pagina van hotel Adornes.

Verras uw partner

Heeft u iets te vieren? Bestel dan een ruiker bloemen, een heerlijke fles wijn of een mand met Brugse lekkernijen, een leuke verrassing bij aankomst op de kamer. Of laat het hotel een gidsbeurt organiseren.

Cadeaubon

Zoekt u een origineel geschenk? Een cadeaubon voor een uniek verblijf in Hotel Adornes is een schitterende verrassing. Voor een bedrag naar keuze .

Wil u meer weten over de cadeaubons, kortingen of arrangementen voor cultuur in Brugge? Contacteer dan nu hotel Adornes voor meer informatie.

Sint-Annarei 26
8000 Brugge - België

Tel.: +32 50 34 13 36
Fax: +32 50 34 20 85
info@adornes.be
BTW BE0416 024 882

Brugge, België